SERVICIILE NOASTRE

OBRISMAN are ca obiectiv furnizarea de resursă umană de calitate firmelor angajatoare, prin implicarea în identificarea, selecția și pregătirea viitorilor angajați.

OBRISMAN vă oferă următoarele trei servicii:

  • recrutare și plasare a forței de muncă în țară;
  • consultanță în managementul forței de muncă - destinată angajatorilor;
  • formare profesională a forței de muncă pentru calificările de nișă cerute pe piața muncii interne.

Serviciile de recrutare și plasare a forței de muncă se vor realiza pe bază de contract, OBRISMAN oferind servicii de analizare a bazei de date, contactare a potențialilor candidați, de relaționare cu aceștia pe perioada procesului de recrutare, realizare de interviuri, colectare a informațiilor și documentelor de candidatură, de triere primară a candidaților și de selecție propriu-zisă, prin utilizarea unor instrumente de măsurare a gradului de potrivire între caracteristicile profesionale ale candidaților și cerințele angajatorilor.

Utilizând relațiile dezvoltate prin contractele realizate în cadrul serviciului menționat anterior, clienților actuali sau noi li se va propune a doua categorie de servicii - consultanță în managementul forței de muncă. Practic OBRISMAN va prelua unele dintre activitățile de HR ale angajatorilor în perioada de timp în care apar aceste necesități suplimentare.

Cu privire la cel de al treilea serviciu oferit, pentru asigurarea unui număr suficient de candidați pregătiți în domeniile solicitate, OBRISMAN va organiza cursuri de formare profesională a adulților pentru calificările de nișă, ce prezintă interes pe piața muncii interne.

Vă putem ajuta să găsiți candidații cei mai buni.

Alegeți tipul de servicii pentru care doriți detalii și vă vom contacta.
Serviciile Obrisman