ÎNCEPE SĂ FII CEEA CE ÎȚI DOREȘTI, DE ACASĂ!Cariera ta este obiectivul nostru!

Ne preocupă foarte mult perioada delicată pe care o traversăm și venim cu cele mai bune soluții pentru a te ajuta să găsești un loc de muncă.

Situația deosebită în care ne aflăm nu trebuie să vă descurajeze, deoarece aceasta nu împiedică marile companii să își desfășoare în siguranță și cu încredere activitatea și chiar să își suplimenteze, în anumite cazuri, numărul locurilor de muncă.

Pentru a respecta întocmai regulile privind protecția împotriva COVID-19, ne-am gândit să adaptăm procesul de recrutare a personalului și vă propunem realizarea interviurilor de la distanță, utilizând cele mai cunoscute aplicații și platforme on-line.


Totul este cât se poate de simplu:

  • Creează-ți un cont pe obrisman.ro și trimite-ne CV-ul tău;
  • Vei fi contactat telefonic de un reprezentant OBRISMAN, după care îți vom trimite un email cu o invitație ”de nerefuzat”;
  • Confirmă telefonic sau prin email data și ora propuse pentru susținerea interviului;
  • Accesează cu încredere link-ul din invitație la data și ora pe care le-am stabilit de comun acord pentru susținerea interviului. Îți dorim mult succes!

Suntem o echipă tânără și înțelegem emoțiile pe care le implică participarea la un interviu, de aceea considerăm că această metodă te va ajuta să fii tu însuți și cu siguranță șansele tale de a întâlni angajatorul perfect pentru tine vor crește exponențial.