DESPRE NOISocietatea OBRISMAN SRL este un start-up înființat în cadrul Proiectului SMARTER - Susținerea Mediului Antreprenorial din România prin Tactici Economice Regionale. OBRISMAN își defășoară activitatea în municipiul Iași, având ca obiectiv asigurarea și menținerea unui sistem eficient de îndrumare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă.

Principiile care definesc OBRISMAN sunt profesionalismul, integritatea, talentul, orientarea către candidați, stabilirea de parteneriate cu aceștia și recunoștința.

Suntem o echipă cu experiență, motivată și dedicată muncii pe care o prestăm, cu mult potențial pe piața resurselor umane care își propune să vină în ajutorul dumneavoastră în găsirea job-ului mult dorit.

Pentru candidați

Dorim să vă ajutăm să vă desfășurați activitatea într-un mediu plăcut, alături de un colectiv bine pregătit, care să corespundă competențelor dumneavoastră, să învățați lucruri noi și utile în cadrul diverselor programe la care veți participa.

Suntem convinși că parteneriatul cu noi, va constitui baza pe care vă veți dezvolta o carieră de succes.


Pentru companii

Vă ajutăm să găsiți candidatul ideal prin valorificarea portofoliului de candidați înregistrați în baza noastră de date, prin testarea aptitudinilor acestora în funcție de locul de muncă oferit, prin realizarea de interviuri sau alte activități specifice procesului de recrutare a angajaților.

Echipa OBRISMAN vă oferă informații importante privind cei mai buni candidați care se pliază cerințelor exprimate de compania dumneavoastră privind locurile de muncă disponibile.